Toneelvereniging

Vol Animo

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August11, 2014!

Vacatures toneelvereniging Vol Animo.

Vol Animo is een bruisende kleine toneelvereniging die al meer dan 50 jaar actief is in de gemeente Duiven. In de periode van September tot en met april repeteren de leden iedere week op dinsdagavond om in april 2016 drie wervelende voorstellingen te geven aan een breed publiek in de OGtent te Duiven.

Tijdens de repetitie heerst er een ontspannen sfeer en lachen we heel wat af. Iedereen is welkom tijden de repetities en vanuit een basis van die ontspannen sfeer kan ieder zijn ding gaan doen.

De vereniging richt zich voornamelijk op het publiek van Duiven. De mensen willen graag een leuke avond. Het genre wat Toneelvereniging speelt is voornamelijk kluchten en blijspelen, omdat deze stukken veel humor bevatten.

Om een nog breder publiek te kunnen ontvangen op onze voorstellingen in 2016 in de OGtent zijn wij op zoek naar nieuwe leden die willen meespelen maar ook nieuwe leden die allerlei hand -en- spandiensten zouden willen uitvoeren.

Voor onze interne organisatie zijn wij op zoek naar:

Acteurs/spelers/mannen/vrouwen/jongens/meisjes
De acteurs/spelers/mannen/vrouwen/jongens/meisjes waar we naar opzoek zijn mogen nieuwsgierige mensen zijn, mogen verlegen mensen zijn, mogen mensen zijn die altijd al op toneel hebben willen staan, mogen ouwe rotten in het vak zijn, mogen mensen met ervaring zijn, mogen mensen zonder ervaring zijn , moeten leuke mensen zijn en moeten zicht lekker voelen binnen onze vereniging Vol Animo.
Kortom: Ieder die interesse heeft is welkom!

Public Relations: Een PR-Lid
De marketing binnen Vol Animo bestaat onder andere uit het helpen met de lay-out van entreekaartjes, programmaboekje en de sociale media. Repetitieavonden bijwonen is een pre!

Twee rechterhanden
We zijn opzoek naar twee rechterhanden. Ben jij de gene die rondom de voorstellingen kan helpen? Het gaat om het maken van decorstukken en/of hulpstukken die nodig zijn voor de voorstelling. Daarnaast is deze persoon verantwoordelijk voor de rekwisieten tijdens de voorstelling. Hij/zij zorgt ervoor dat alle spullen er zijn en zo gebruikt kunnen worden op het podium door de spelers. We verwachten dat de persoon vele repetitieavonden bijwoont.

Ons lidmaatschap kost op jaarbasis € 60,- en daarvoor krijg je o.a. energie, vaak pijn in de buik van het lachen, een stuk gezonde spanning, toneelvrienden en ieder jaar een all-in thema-feestavond!

Ben je nieuwsgierig ?

Bel of mail ons voor meer info!